Телеканал Запорізької міськради купляв студійне обладнання так наче в нього грошей кури не клюють

КП “Муніципальна телевізійна мережа” 3 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ “Комтел” на поставку низки студійного обладнання загальною вартістю 2,17 млн грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”. Замовлено комплекс графічного оформлення телепрограм студії, для візуалізації, звукового супроводження, тощо. Все обладнання замовлено з установкою, інсталяцією та технічною підтримкою.

В той же час, вартість придбаного обладнання різниться у відношенні до ринкових цін. Для прикладу монітор моделі M2J79A4 придбано за 10374 гривні, хоча в інтернет-магазинах його пропонують на 6447 гривні; пристрій CE-600 придбано за ринкову ціну, монітор LH46UHFCLBB/CI придбано майже за 76 тис. грн, а в продажу його пропонують зі складу за 73 тис. грн, але трапляються пропозиції і за 91 тис. грн; пульт Minilighter 256 придбано за 4066 гривні, а в продажу вдосталь пропозицій за ціною близько 3 тис. грн.  Повний перелік з цінами дивіться за посиланням.

Загалом на цей тендер подалося четверо учасників і пропозиція “Комтел” була найдешевшою. В той же час, від початку вартість пропозиції становила 2,8 млн грн і вже в ході аукціону була знижена. Київською фірмою “Комтел” володіють Іван та Дмитро Омелянюки.

http://zp.nashigroshi.org

Історія запорізького муніципального телеканалу «Z» почалась 7 жовтня 2016 року. Саме тоді, напередодні Дня міста, телеканал з’явився перед глядачами в оновленому вигляді. Втім, історія телеканалу сягає набагато далі. «Z» — нащадок «МТМ». Він з’явився у Запоріжжі більше 10 років тому. Компанія отримала ліцензію на мовлення у 2004-му. Перші 4 роки в ефір виходили тільки культурологічні програми. А у 2008-му стартували новини. Телеканал почав розвиватися та збільшуватися. У жовтні 2016 «МТМ» переформували у «Z». Власником КП «Муніципальна телевізійна мережа» (Телеканал Z) є Запорізька міська рада.

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.