Російська влада злякалася, що «Вагнер» підірве Кримський міст

Росія побоюється, що бойовики ПВК «Вагнер» планують напад на Кримський міст вартістю майже 4 мільярди доларів. Туристи, що їдуть на Кримський півострів, стоять у чергах до сьомої години, оскільки охорона обшукує кожну машину на наявність вибухівки.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Daily Mail, на вихідних окупанти запровадили інтенсивні перевірки. Вважається, що Москва перебуває у стані підвищеної готовності через побоювання, що незадоволені повстанці “Вагнера” можуть спланувати атаку після того, як їхню найману армію фактично розформували.

Росіяни особливо занепокоєні, що об’єктом атаки «вагнерівців» стане Кримський міст — «споруд століття», напад на який стався у жовтні минулого року.

«Тепер існує занепокоєння, що бійці «Вагнера» можуть влаштувати атаку через свій гнів, що Путін може порушити угоду з лідером приватної армії Євгеном Пригожиним в обмін на припинення їхнього збройного повстання минулого місяця», — пише видання.

Як зазначає видання, про ймовірні диверсії в Криму попереджала і міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm. Очевидно, що зараз росіяни найбільше бояться диверсій від Вагнера.

Перевірки дійшли до того, що почали перевіряти дітей та найпотаємніші частини автомобілів.

Очікується, що після спроби державного перевороту Пригожина частина його бійців приєднається до нього в Білорусі, а решта приєднається до російської армії.

Переїзд до Білорусі був частиною угоди Кремля та Пригожина, щоб припинити повстання “Вагнера” без кримінальних наслідків для ЧВК. Білорусь уже підготувала намети для найманців”.

«Кажуть, що багато бійців «Вагнера» незадоволені вибором, який їм дали, і ліквідацією приватної групи найманців», — йдеться в матеріалі, натякаючи на гнів бойовиків.

Крим стане потенційною мішенню не лише Вагнера, а й України. Зараз півострів знаходиться в радіусі дії поставлених Великобританією ракет Storm Shadow, але туристи все ще їдуть туди на відпочинок, незважаючи на пляжі, перетворені на окопи.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.