У Запоріжжі отримувачів пенсії «генії» «Райффайзен Банка Аваль» гонять з Правого берега на Лівий!

Відверто кажучи, вже набридло жити в залишках радянської системи. Там волали не всіх перехрестях, мовляв, радянська людина, це – святе, живемо тільки для них! А самі від Кремля і до найостаннішого сільського райкому партії думали тільки про себе, дорогих. Тому і розвалився Радянський Союз, бо в останню мить не виявилося біля керма держави розумних людей!

Подивіться, як робиться в нормальній державі. Коли Форд почав у Сполучених Штатах випускати свої автомобілі, то він одночасно зрозумів, що без доріг нічого в нього не вийде, попит буде маленький на його продукцію, і випускаючи автомобілі, він покрив усю державу якісними шляхами. Не такими, як в Запоріжжі або в Одеській області. І одночасно на цих дорогах побудував бензозаправки та придорожні кафе і готелі.  Так побудував, що вони і сьогодні покривають усю Америку з комфортом для людей.

А що в нас? Сьогодні я пішов отримувати пенсію у відділенні «Райффайзен Банк Аваль», що знаходиться у нас на Бородінському мікрорайоні. І дівчата, які працюють там, люб’язно повідомили, що вже наступну пенсію, у грудні, потрібно буде отримати на проспекті Металургів, біля Палацу алюмінієвого заводу.

Опа-на! Точно, як в тій відомій поговірці: «Сім верст пішки за кусок кішки!» І хто це придумав?! Усіх вкладників «Райффайзен Банку Аваль», що на Бородінському мікрорайоні на Правому березі гнати на Лівий берег! Великого розуму для цього не потрібно!

Навіть слів не хватає, щоб сказати про цього генія! Де б він не був, у нас в Запоріжжі, в Києві чи в Херсоні!

Слухайте, ви, репаний чинуша, не ми для вас, а ви для нас! Бо як не буде наших вкладів, не буде і вас, це розуміли усі банкіри усього світу і всіх часів.

Це дурне рішення навіть не потребує коментаря, воно і так зрозуміле. Замість того, щоб розвивати і поліпшувати те, що є, розвалюють добру справу.

Можу тільки додати, що якщо закриють відділення банку на Бородінському мікрорайоні, то багато вкладників піде з «Райффайзен Банку Аваль». І що, потрібно було вісім років працювати на Бородінському мікрорайоні, створюючи добру банківську систему, щоб одним безглуздим рішенням усе знищити?

 Віталій Шевченко, м. Запоріжжя

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.