А ну геть, бо стрільну! На Закарпатті на поліцейських напала жінка з реактивним протитанковим гранатометом

Незвичайна пригода трапилась з екіпажем патрульної поліції №2 Тячівського відділу поліції Закарпаття, який на поліцейському автомобілі марки «Рено Дастер», перебуваючи на маршруті патрулювання в  селищі Тересва,  зупинився на мить на узбіччі проїжджої частини дороги, навпроти будинку № 16 по вул. Народна, повідомляють «Украинские ведомости».

Побачивши поліцейське авто, з будинку вибігла жінка у стані алкогольного сп`яніння і наскочила на патрульних з нецензурною лайкою.

На прохання працівників поліції заспокоїтись, жінка пирнула у  будинок, звідки вискочила на вулицю з реактивним протитанковим гранатометом «РПГ-22». Мабуть, здалося, що перед нею не поліцейська машина «Рено Дастер», а танк Т-72.

Цитата з офіційного документу: «усвідомлюючи, що перед нею знаходяться працівники поліції, тримаючи вказаний пусковий пристрій від гранатомета на шлейці через плече, спрямувала ствол пускового пристрою реактивного протитанкового гранатомета «РПГ-22» («Нетто») в сторону працівників поліції, перебуваючи при цьому від них на відстані близько 3-5 метрів…  Із застосуванням ненормативної лексики, підвищеним тоном, погрожуючи застосуванням гранатомету та вбивством працівників поліції, якщо вони не залишать місце поряд з її будинком, де вони перебували у зв`язку із несенням служби».

Реактивний протитанковий гранатомет «РПГ-22» («Нетто»)

Органом досудового розслідування дії жительки селища кваліфіковані за ч.1 ст.345 КК України, тобто погроза вбивством, насильством щодо працівника правоохоронного органу у зв`язку з виконанням працівником службових обов`язків.

Від зони жительку захистила угода про про визнання винуватості, яку з нею підписав прокурор. Суд на це зважив, визнав її винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.345 КК України і відміряв нападниці два роки обмеження волі. На підставі ст.75 КК України звільнивши її   від відбування покарання з випробуванням та іспитовим строком на один рік.

Якщо знову не нападе на поліцію з протитанковим гранатометом, бо хоча зброю у неї вилучили,  війна в Україні озброїла населення так, що вже сільські жінки мають під руками замість праски реактивні протитанкові гранатомети.

Автор: Валерій Н-Сіверський,

ukrvedomosti.com.ua

Фото: uk.wikipedia.org., вулиці селища Тересва

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.