Справа про директора і три ноутбуки. З зали суду

У судовому засіданні директор Запорізької дирекції ПрАТ «СК «Євроінс Україна»  визнав себе винуватим, розкаявся та пояснив, що у 2017 році вони з родиною переїхали у Запоріжжя. Дружина хворіла на онкологічне захворювання, грошей на її лікування не вистачало, були великі борги, які він виплачував зі своєї заробітної плати.

Після смерті дружини 05.10.2017 року також були борги, а у березні 2018 року його самого побили, і він потрапив в лікарню, потрібні були гроші на лікування та операцію, тоді він звернувся до підприємства, щоб позичити ще грошей, однак їх не отримав.  

У березні 2018 року він мав вільний доступ до майна «Запорізької дирекції» ПрАТ «Євроінс Україна», оскільки займав посаду директора «Запорізької дирекції» ПрАТ «Євроінс Україна» і 30.03.2018, знаходячись на своєму робочому місці,  по бульвару  Шевченка, 18, приміщення 2,  виніс із вказаного приміщення ноутбук НР ProBook 450, ноутбук НР EliteBook 8440р., ноутбук НР 630, які переніс за місцем свого мешкання, а у подальшому здав до ломбарду «Капітал» по вул. Сталеварів, 32.

Отримані кошти витратив на своє лікування. Також пояснив, він один у жовтні 2017 року залишився з двома дітьми, а тому закладав ноутбуки, які брав на фірмі і до яких у нього був вільний доступ і на виручені гроші купував ліки та витрачав на утримання сім`ї.

У скоєному кається, зараз отримує пенсію, допомогу як внутрішньопереміщена особа, знайшов роботу, на яку планує влаштуватися після розгляду кримінального провадження, виховує двох дітей. Жалкує про вчинене, цивільний позов визнав у повному обсязі і просить його суворо не карати.

Суд: визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.191 КК України, та призначити  покарання за ч.1 ст.191 КК України у виді штрафу в розміре 850 гривень без позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю. Стягнути на користь ПАТ «Страхова компанія Євроінс Україна» в рахунок відшкодування заподіяної злочином майнової шкоди 24899,76 гривень, повідомляють ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.