Суд витребував у дружини Піскуна 7 гектарів поруч з «прокурорським містечком»

Суд витребував з незаконного володіння Світлани Піскун на користь держави в особі Кабміну земельні ділянки загальною площею 6,93 га у с. Дмитрівка під Києвом. Про це свідчить постанова Київського апеляційного суду від 9 жовтня. Постанова набирає чинності з дня її прийняття, і може бути оскаржена в касаційному порядку до Верховного Суду протягом 30 днів, повідомляють http://nashigroshi.org

У 2007 році Київлісгосп надав згоду на вилучення зі свого постійного користування ряду ділянок. У подальшому на підставі рішення суду Київська облдержадміністрація навесні 2009 року передала у приватну власність сімом громадянам ділянки площею 6,93 га.

У 2011 році апеляційний суд вказане рішення скасував. А у квітні 2014 року перший заступник прокурора Київської області звернувся до суду з вимогою витребувати ділянки з чужого незаконного користування. Поки суд першої інстанції визнав недійсними держакти на спірні ділянки, вказані сім фізосіб у липні 2014 року подарували землю Світлані Піскун, яка є дружиною колишнього тричі генпрокурора України Святослава Піскуна (2002-2003, 2004-2005, 2007).

Після цього прокуратура у 2015 році знову звернулася до суду, вже з вимогою витребувати ділянки у Піскун.

Київський апеляційний суд встановив, що ці сім ділянок вибули з володіння власника в особі Кабміну поза його волею.

Раніше «Наші гроші» розповідали про «прокурорське містечко» у Дмитрівці, маєтки Сергія Арбузова, колишнього замгенпрокурора Євгена Блажівського та інших.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.