Дело о шести аккумуляторах. На Запорожской атомной станции новое уголовное расследование

На Запоріжжі поліція розслідує кримінальну справу  про поставку акумуляторних батарей для «Запорізької атомної електричної станції» державного підприємства  НАЕК «Енергоатом», повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР.

Як встановлено досудовим розслідуваням,  06.03.2017 року між ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» в особі директора ВП «Автомкомплект» та «DIMIDA SPOLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA» (Республіка Польща) було укладено контракт на поставку акумуляторних батарей акумуляторних батарей виробництва Франції — ENERSYS S.A.R.L. та Німеччини HOPPECKE Batarien GmbH &aо ; Co. KG. Поставка продукції для ВП «Запорізька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом».

Посадові особи  підприємства «Запорізька АЕС», будучі у змові з представниками комерційних структур, намагаються поставити на адресу станції не ті акумуляторні батареї, яка вказані у документації конкурсних торгів та технічній документації.

На теперішній час встановлено, що «DIMIDA SPOLKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA» (Республіка Польща) згідно з специфікацією №1 до контракту №53-129-01-17-00978 від 06.03.2017 було поставлено шість акумуляторних батарей відповідно до вищевказаного контракту в адресу ВП «ЗАЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом», за адресою Запорізька область, м. Енергодар, вул. Промислова, 133.

Суд надав слідчим поліції доступ до оригіналів документів з можливістю їх вилучення та до акумуляторних батарей (демонтованих та отриманих (монтованих), які перебувають у володінні ВП «Запорізька атомна електрична станція». Слідство продовжується

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.