Тарас Чорновил среди экспертов, защищающих “Роттердам+” на канале Рината Ахметова

Бывший член НКРЭКУ Андрей Герус прокомментировал в Facebookагитационный фильм, который демонстрируют на телеканале Рината Ахметова.

“На головному медіа-активі групи СКМ — ТРК Україна — вийшло нове “розслідування”. Значну його частину присвятили і мені, що я дуже ціную, адже ефірний час у прайм-тайм на такому телеканалі недешевий. Не можу з вами не поділитися цим шедевром журналістики. Сподіваюсь, це все у корпоративних стандартах комунікацій групи СКМ.

Чомусь знову звинувачують мене, що хочу у політику. Але не бачу тут підстав для звинувачень. Наприклад, Наталія Ємченко, директор СКМ з комунікацій — колишній депутат Донецької облради, член фракції Партіі Регіонів. На дверях офісу компаніі ДТЕК висить табличка “приймальня народного депутата від Оппоблоку Мартовицького” — і вірю, що це не заважає, а допомагає ефективно аполітично вести бізнес. Тому зізнаюсь чесно, немає рішення іти в політику. Але давайте не вішати ярлики, адже ви самі показуєте своїм прикладом, як важливо зробити свій цінний внесок у розвиток своєї держави та рідного краю.

У цьому сенсаційному розслідуванні “за” Роттердам+ виступили:

— Олексій Голобуцький (політолог)
— Тарас Чорновіл
— Дмитро Марунич
— Дмитро Вовк (голова НКРЕКП)
— Володимир Землянський
— Кирил Сазонов (політолог)
— Михайло Волинець (незалежна профспілка шахтарів)
— Олександр Нарбут (президент Київського інституту енергетичних досліджень)

“Проти” формули “Роттердам+”:

— ніхто. Ну не знайшли критиків цієї формули і до цього треба поставитися із розумінням, адже формулу вон скільки людей хвалить.

А так хороший кейс зрозуміти, для чого нашим олігархам потрібні медіа і комунікації.

насолоджуйтеся.”

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.