ЧИСТКИ АНДРЕЕВА. В Запорожье снимают с работы с «волчьим билетом» начальника областной финансовой инспекции.

В Запорожье разгорается очередной скандал. На этот раз в областной Госфининспекции,  больше мзвестной в народе как областное КРУ. Повод для скандала – главный финансовый контролер Украины Андреев требует снять с работы главного финансового контролера Запорожской области Малеха. За что, спрашивается? Не поверите – за систематическое невыполнение служебных обязанностей без уважительных причин. Вот те на!

 Официально это звучит так. Как сообщили «Украинским Ведомостям» в пресс-службе Госфининспекции Украины, «голова Державної фінансової інспекції України Петро Андрєєв направив до Міністерства фінансів України подання про звільнення начальника Держфінінспекції в Запорізькій області Віталія Малеха за систематичне невиконання без поважних причин службових обов’язків. 

 Віталій Малех обіймав посаду начальника Контрольно-ревізійного управління в Запорізькій області у 2010-2011 роках. З огляду на реорганізацію КРУ в Запорізькій області у Державну фінансову інспекцію в Запорізькій області, у 2011 році він призначений на посаду начальника цієї інспекції за погодженням із Запорізькою обласною державною адміністрацією та Міністром фінансів України.

 Проте за період роботи Віталія Малеха на займаній керівній посаді у поточному році виявлено низку суттєвих недоліків, зокрема, завищення показників звітності про результати контрольно-ревізійної роботи, погіршення взаємодії з правоохоронними органами в частині відмов у порушенні кримінальних справ, недостатня робота в частині адміністративного провадження.

 За незадовільне виконання обов’язків щодо забезпечення належної організації контрольно-ревізійної роботи та подання неякісних звітних матеріалів керівництво Держфінінспекції України неодноразово оголошувало Віталію Малеху догани. Щодо звільнення Віталія Малеха з посади начальника Держфінінспекції в Запорізькій області на адресу Держфінінспекції України надійшов лист голови Запорізької обласної державної адміністрації».

 Довідка.

 Відповідно до Положення про Державну фінансову інспекцію України, затвердженого Указом Президента України від 23.04.2011, Положення про державні фінансові інспекції в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі, Порядку взаємодії Міністерства фінансів України з центральними органами виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра фінансів України, подання керівництва Держфінінспекції України про звільнення з посад начальників держфінінспекцій в областях, містах Києві та Севастополі погоджується Міністром фінансів України

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий