Декларації безхабарності підписали всього три десятки депутатів

Такі депутати як Єгор Соболєв, Віктор Чума, Мустафа Наєм, Борис Тарасюк, Сергій Лещенко та інші підписали спеціальну Декларацію безхабарності, яка була розроблена Національним Рухом „Ні хабарництву! Я не даю і не беру хабарів”. 

В підписаній Декларації депутати зобов’язуються в своєму професійному та особистому житті не брати і не давати хабарів. А спокус в депутатів за час їхньої каденції дуже багато, тому для очищення Парламентувід політичної корупції та виявлення „хто є хто”, громадська ініціатива „Ні хабарництву!” запропонувала кожному новобраному народному депутату підписати Декларацію безхабарності.

Декларація непроста – оскільки ставить депутатів в чіткі рамки. Напевно це і пояснює те, що за понад місяць такого громадського проекту Декларацію підписали лише 31 депутатів, решта мовчать.

В будь-якому разі, вже є та когорта обранців через яку можна працювати та виявляти хабарників, кажуть у Русі „Ні хабарництву”. Проект продовжується до березня, після якого громадськість публічно повідомлять хто є безхабарним депутатом, а хто перебуває в зоні ризику хабарництва та політичної корупції.

Голова Руху Сергій Гула

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.