Країна в стані війни, а нардепи кудись усі пропали

Я розумію, що сидіти перед телевізором або комп`ютером і давати вказівки кожен може, тим більше, не відповідаючи за свої поради і слова.   Але хотів би звернути увагу товариства ось на що.  Ворог на нас суне, а ми з ним торгуємо, йдуть поїзди від нас до них а від них до нас. Телебачення на всіх каналах репрезентує, як тепер модно казати, російський продукт.

 Вони нищать наші міста і села, а ми наполягаємо, щоб бандюги відклали в бік автомат і почали з нами вести перемовини. Про що? Щоб перестав стріляти?  А чи ви не знаєте, що злодій, якщо йому не дати відкоша, так і буде лізти у чужу кишеню!

 Відверто кажучи, мені не сподобався виступ Президента у Давосі, якійсь непереконливий. І це тоді, коли відбулася трагедія у Волновасі, в тепер додайте ще цю трагедію у Маріуполі. Що, знову розповідати про свій мирний план із бандитом?

Невже не можна вже вивчити історію і знати, що на чолі Росії (чи СРСР) завжди були бандюгани, які не тримали жодної свої обіцянки, жодного свого слова!

 А тепер виявляється, що наш Президент ще веде весь час якісь перемовини по телефону із Путіним. Вибачте, ви коли не будь чули, що під час війни Сталін із Гітлером вели розмови по телефону?

Герої гинуть, мирне населення гине, будинки та інші приміщення руйнуються, а президенти двох ворогуючих країн знаходять час і можливості обмінятися думками про сучасний стан речей.

Вибачайте, дорогенькі, а ДНР та ЛНР ви вже признали терористичними організаціями, чи у вас часу не вистачає і на це? Майже по всій країні в облрадах та міськрадах сидять депутати, вибрані ще минулою владою, а у вас і до них дібратися немає часу!

Де реформи? Теж немає на них часу?

А Верховна Рада! Країна в стані війни, а нардепи кудись усі пропали. А може зібратися, сісти і працювати на державу і на наш терплячий народ?

 Ми вас вибирали не для того, щоб ви тепер шпацірювали по всьому світові. Беріться за розум! Час не чекає! Україна дивиться на вас!

Віталій Шевченко

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.