ПРО «ОПГ», НАРОДНУ РАДУ ТА ЗАПОРІЗЬКОГО ОБЛАСТНОГО ПРОКУРОРА.

Народна рада Запоріжжя і Запорізької області глибоко стурбована тим, що в Запоріжжі під ширмою революціонерів-демократів до влади рвуться відверто крімінальні злочинні угрупування. Ці «перевертні» окрім іншого намагаються зробити рейдерський захват Народної ради для того, щоб мати змогу впливати на структури та установи Запорізького краю, взявши їх під свій злочинний контроль. 

Ці ж особи, прикриваючись Правим сектором (при чому не маючи до нього  та до О. Яроша жодного відношення) почали масовану атаку на обласного прокурора О. Шацького  лише для того, щоб униктнути відповідальності за ті злочини, які вони вчинили впродовж останнього періоду.

Хто вони так звані «революціонери-патріоти»? Більшість з них мають судимості і не одну. Це саме вони 19 квітня 2014 року намагалися вчинити вбивство людей на алеї Слави, закривши обличчя масками та озброївшись битами, залізними прутами, газовими балончиками та іншим. Саме в цей час паралельно намагалися захопити відвали. Пізніше ці «патріоти» з автоматичної зброєю та пістолетами здійснили спробу вчинити провокацію на Запорізький АЕС.  Але провокацію припинили правоохоронні органи і вони «позорно» здали зброю.

Жодного з них не було на Запорізькому майдані, який розпочався з вересня 2013 року. Але саме вони зараз намагаються «проскакати на коні» революціонерів та патріотів. Серед них є особи, які 26 січня приймали участь в якості тітушек в розгоні Запорізького майдану. І саме вони сьогодні за брудні гроші беруть під охорону Межейка, одного з організаторів «кровавої неділі».

Саме вони прибули до Запорізької обласної лікарні для захисту ставленика Анісімова, який зі своїми підлеглими організував системні побори з хворих людей і в першу чергу з дітей. Саме в цій лікарні всі аптеки, кіоски, буфети працювали на мафію: Пеклушенка, Сіна, Межейка, Анісімова.

Сьогодні ці особи дестабілізують ситуацію в регіоні, бажаючи відтворення подій, які відбуваються на сході, в Луганський та Донецькій областях. Саме вони фінансуються кланами-олігархами, які віддано служили клану Януковича. Подивіться на їх обличчя, як кажуть, інтелект «налицо».

Чому вони так активізувалися? Та тому, що їх організація знаходиться під забороною суду, тому що не є мирною, а схожою на ОПГ.

Всім, хто може мислити,  сьогодні зрозуміло те, що представники колишньої влади, в тому числі представники злочинних угрупувань, розуміючи невідворотність відповідальності за скоєні злочини, намагаються взяти реванш. Переодягнувши «капелюхи», змінивши прапори та сховавшись за новими гаслами, вищезазначені сили вводять в оману жителів міста, підривають громадський спокій  та намагаються дестабілізувати ситуацію в Запоріжжі.

Через що першим та основним об’єктом їхньої боротьби став Шацький О.Л. та Народна рада Запоріжжя і Запорізької області, почесним головою якої є Олександр Леонідович. В мережі Інтернет та засобах масової інформації активно та безпідставно розпочата діяльність по дискредитації. Також в суботу, 21.06.2014 року деструктивні сили організували пікет Запорізької обласної прокуратури.

Що ж насправді ховається за гаслами пікетувальників? Мета організаторів даної кампанії – помста за послідовну та безкомпромісну боротьбу Шацького О.Л.  з кримінальним світом, дезінформація суспільства, замах на спокій та стабільність Запорізького краю та спроби попередньої злочинної системи скористатися здобутками «Революції гідності» і повернути собі контроль над містом Запоріжжя, в тому числі фінансовими потоками.

Зазначені антиукраїньскі сили послідовно намагаються знищити здобутки громадян, досягнуті в результаті перемоги революції та не допустити впровадженю в життя ідеалів Майдану. Саме цими силами організована робота по перешкоджанню роботі Народної ради, зриву її засідань, залякувані та переслідуванні засновників та членів Народної ради, а також спроби брутального, із застосуванням фізичної сили, знищення даного демократичного органу теріторіальної громади.

Патріотично налаштована громадськість міста Запоріжжя рішуче засуджує організацію дій, спрямованих проти Шацького О.Л. та Нородної ради, і застрігає про недопущення реваншу «діячів» режиму Януковича та представників організованих злочинних угрупувань.

Повідомляємо  про те, що Народна рада за деструктивну діяльність, за співпрацю з представниками злочинного режиму Януковича, в тому числі, й з головю Запорізької обласної ради В. Межейком (який є основним організатором побиття запоріжан 26 січня 2014 року), за спробу рейдерського захоплення Народної ради виключила зі складу Народної ради  А. Чечеля, В. Фурсенка, М. Торопова, С. Нечепуренка, С. Остапенка, С. Тіунова, О. Лобаса. Питання недовіри стоїть до В. Душного, Р. Радченко, А. Фоменка, О. Чайки, М. Шатухи, В. Памірова  та інших.

Не дивлячись на спроби захвату, члени Народної ради зберегли свої ряди на 97 відсотків і на чолі з головою Олегом Ткаченко залишилися вірними ідеалам Майдану. Більшість членів ради єдині у думці, що нарешті Народна рада позбавилися «піни», наносного, нетривкого та деструктивного, відбулося елементарне очищення від тих, хто впродовж останнього часу вносив смуту  в роботу Народної ради з метою її захоплення або повного знищення. Народна рада як  і раніше стоїть за системні зміни в Україні і робить все можливе, щоб прискорити той день, коли в державі запанує спокій та злагода.

Голова Народної ради Олег Ткаченко

24.06.2014 року.

ФОТО Олега ШЕМЧУКА

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий