ДЕСЯТЬ ЛЕТ НА ДВОИХ. С ИСПЫТАНИЕМ. Суд поставил точку в деле гибели женщины в шахте лифта в Запорожье

Суд підтримав позицію прокуратури Комунарського району м.Запоріжжя та визнав винними двох електромеханіків у порушенні правил безпеки під час визволення жінки з кабіни ліфта, що призвело до її загибелі.

Нагадаємо, у березні минулого року в багатоповерхівці по в.Малиновського 56-річна мешканка будинку, намагаючись вибратись із ліфта, який зупинився між поверхами, зірвалась у шахту. Слідство тоді встановило, що електромеханіки, які намагалися звільнити жінку з кабіни, не дотрималися інструкції по ліфтам, що обернулось загибеллю пенсіонерки.

За результатами розслідування прокуратура затвердила двом працівникам комунальної установи обвинувачення за ч.2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини) та направила його до суду.

Під час оголошення вироку, суд взяв до уваги доводи державного обвинувачення та призначив кожному покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі, з іспитовим строком на три роки. Наразі рішення суду набрало законної сили, повідомляє прес-служба прокуратури м.Запоріжжя

 

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий