ПРИГОВОР: директора запорожской фирмы “ПРІМБУД” не посадили, но…

Вирок директору ТОВ «ПРІМБУД», яке незаконно отримало договір підряду на виконання будівельних робіт, набрав законної сили.  Нагадаємо, прокуратура м. Запоріжжя за результатами перевірки законності освоєння бюджетних коштів на будівництві та облаштуванні в обласному центрі притулку для тварин вартістю понад 22 мільйони гривень в травні минулого року відкрила кримінальне провадження.

У відомстві встановили, що ТОВ “ПРІМБУД” незаконно отримало договір підряду на виконання будівельних робіт. Зокрема, директор товариства задля перемоги у відкритих торгах вніс у конкурсну пропозицію завідомо неправдиві дані щодо наявності кваліфікованих працівників на виробництві.

В ході досудового розслідування керівник товариства уклав з прокуратурою угоду про визнання винуватості, яку було затверджено судом. Наприкінці грудня суд визнав керівника товариства винним у вчиненні службового підроблення під час участі у державних закупівлях та призначив йому покарання у вигляді штрафу та позбавлення права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, строком на один рік, повідомляє прес-служба прокуратури м. Запоріжжя

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий