ЖИРНЫЕ ДЕНЬГИ. Фирма жителя Вольнянска, депутата областного совета Киркова за 10 млн. благоустроит три улицы в Запорожье

КП «Управління капітального будівництва» м. Запоріжжя 20 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ремшляхбуд» на завершення будівництва по вул. Калнишевського, Дорошенка та Рубана. Вартість угоди склала 10,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року на цих вулицях мають замінити асфальтобетонне покриття дороги й тротуарів, люки, викорчувати частину дерев, а решту фігурно обрізати, обладнати систему зовнішнього освітлення.

Засновниками фірми «Ремшляхбуд» є Геннадій Левченко та депутат Запорізької облради від Партії регіонів Олександр Кірков, який раніше очолював Службу автодоріг у Запорізькій області. З урахуванням цієї закупівель за останні чотири роки «Ремшляхбуд» отримав підрядів на 94,83 млн грн., більшість замовлень – від УКБ Запорізької ОДА, повідомляють http://nashigroshi.org

Єдиним конкурентом фірми було ТОВ «Аеріт» Артура Еділяна. За останні п’ять років ця фірма виграла тільки один тендер – тиждень тому фірма отримала підряд на ліквідацію аварійного стану на ділянці дороги загального користування М-18 траса Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта (10,79 млн грн.). Єдиним конкурентом тоді був «Ремшляхбуд».

КОММЕНТАРИЙ  «УКРАИНСКИХ ВЕДОМОСТЕЙ»

Директором фирмы ТОВ «Ремшляхбуд» является житель Вольнянска, депутат фракции партии регионов Запорожского облсовета Александр Кирков, он же — член постоянной комиссии областного совета по вопросам строительства, транспорта, связи и топливно-энергетического комплекса с местом проживания в городе Вольнянске.

 

 

 

 

 

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий