Справа на 27 млн. Як фіскали перевіряли «Мелітопольський олійноекстракційний завод»

Посадові особи ТОВ «Мелітопольський олійноекстракційний завод» з метою конвертування у готівку коштів підприємства, оприбуткування придбаної за готівку сільхозпродукції, використовуючи наявні документи фізичних осіб-підприємців, виготовляли завідомо недостовірні документи щодо придбання сільгоспродукції та здійснювали відображення вказаних операцій у бухгалтерських регістрах, йдеться у клопотання до суду  слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань в Мелітополі,  повідомляють «Українські відомості» з посиланням на ЕДРСР.

В ході досудового встановлено, що посадові особи Головного управління  ДФС у Запорізькій області, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи в інтересах ТОВ «Мелітопольський олійноекстракційний завод» з метою отримання останніми неправомірної вигоди у вигляді коштів, які підлягають сплаті до бюджету у якості податку на прибуток у розмірі 27 млн. грн. під час проведення контрольно-перевірочних заходів вказаних суб`єктів господарювання не відобразили в актах перевірок використання схем з мінімізації розмірів податку на прибуток внаслідок чого державним інтересам завдано шкоди у сумі понад 27 млн. грн.

У ході проведення досудового розслідування проведено ряд санкціонованих обшуків, строк досудового розслідування у кримінальному провадженні судом продовжено до 17 грудня 2021 року.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.