У чому підозрюються посадові особи Запорізької обласної держадміністрації?

Фото ВВП

Поліція розслідує справу про кримінальні реверанси службових осіб Департаменту капітального будівництва Запорізької ОДА, які зловживаючи службовим становищем внесли неправдиві відомості в акт виконаних робіт на об`єкті  КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія Веселівської селищної ради», чим завдали шкоду державі в особливо великих розмірах, а саме 8 млн. 800 тис. грн., повідомляють «Українські відомості» з посиланням на ЕДРСР.

Вказане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, а саме розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

У ході досудового розслідування встановлено, що Департаментом капітального будівництва Запорізької ОДА проведено процедуру відкритих торгів щодо капітального ремонту  будівлі «Веселівської районної  гімназії». За результатами тендеру  укладено договір з ТОВ «Науково-виробнича фірма «Вогнетривавтоматикасервіс» на вісім мільйонів вісімсот тисяч гривень, строк виконання робіт до 31.12.2018.

Згідно отриманої інформації,  посадові особи внесли в офіційні документи недостовірні відомості щодо виконаних робіт, в результаті чого з державного бюджету Департаментом капітального будівництва Запорізької ОДА безпідставно перераховано на рахунок ТОВ НВФ «Вогнетривавтоматикасервіс» бюджетні кошти в розмірі 8 млн. 800 тис. грн.

Разом з тим, проведеним оглядом будівлі «Веселівської районної різнопрофільної гімназії», яка розташована за адресою: смт. Веселе, вул. Макаренко, буд. 4, встановлено, що вищевказані роботи по утепленню фасадів мінеральними плитами товщиною 100 мм з опорядженням декоративним розчином за технологією «Cerezit», які передбачені договором,  не виконано.

Строк досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, судом продовжено до 11 січня 2022 року.

http://ukrvedomosti.com.ua/

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.