На Дерібасівській впіймали шайку, яка збувала фальшиві 100-доларові банкноти

В Одесі викрито організовану злочинну групу осіб, які займалися зберіганням, придбанням, перевезенням з метою збуту та збутом підроблених грошей в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 199 КК України), повідомляють «Українські відомості» з посиланням на Офіс Генпрокурора

За даними слідства, п’ять осіб – громадян України та Республіки Вірменія зорганізувалися у стійке об’єднання для придбання та подальшого збуту підробленої іноземної валюти – банкнот номіналом 100 доларів США.

Під час чергової спроби збуту підроблених грошей в м. Одеса їх затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів.

Крім того, за версією слідства, ці підроблені грошові кошти можуть мати єдине джерело походження та бути виготовленими на одному обладнанні з підробленими 250 тис дол США, якими була підмінена частина вилучених грошових коштів під час обшуку в місті Одеса в іншому кримінальному проваджені ще у вересні 2017 року.

Викрито організовану злочинну групу прокурорами спільно зі слідчими Головного слідчого управління СБУ та співробітниками Департаменту захисту національної державності СБУ.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.