«Я щаслива». Сім’я борця з корупцією Сергія Лещенка переїхала в скандальну квартиру в центрі Києва


Екс-депутат Верховної Ради від БПП і член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко разом з дружиною музикантом Анастасією Топольська нарешті перебралися в нову квартиру в центрі Києва, яка обійшлася їм в понад 7 млн ​​гривень, а сама її покупка викликала величезний скандал в 2016 році.
Про новосілля розповіла Топольська в Facebook. «Сьогодні я прокинулася у себе вдома. Вперше. Хвилююча почуття … дивне, незвичайне. Усередині рівномірними тихими хвилями, як під час штилю, розтікається приємна енергія. Я щаслива «, — написала Топольська.
Пост дівчина супроводжувала фотографією, на якій вона позує з собачкою в новому житлі, а на задньому плані не розпаковані коробки з речами. У коментарях до посту її вітають з новосіллям.
Крім того, в своєму Instagram Топольська розповіла, що квартира ще занадто далека від завершення ремонту і в ній немає меблів. Але вона відчуває себе щасливою, тому що це її офіційно перший свій житло.

Нагадаємо, 6 вересня 2016 року Лещенко придбав за 7,5 млн грн квартиру в центрі Києва площею 192 кв.м, що викликало великий суспільний резонанс. Сам депутат спочатку пояснив, що купив квартиру на свої заощадження у часи роботи в «Українській правді», кошти Анастасії Топольського, з якою він зустрічається, а також гроші, взяті в борг у керівника «УП» Олени Притули.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.