Подивишся — начебто консерви…На Запоріжжі затримано наркоділера з «товаром» на 11 млн грн

За процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури №1 повідомлено про підозру 26-річному мешканцю міста за фактом зберігання небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України), повідомляють «Українські відомості» з посиланням на   Відділ інформаційної політики обласної прокуратури.

У ході проведеного санкціонованого обшуку за місцем мешкання наркоділка правоохоронцями виявлено та вилучено псилоцибінові гриби вагою понад 1 кг, психотропну речовину «метамфетамін» і «PVP9» загальною вагою близько 4 кг, психотропну речовину «Екстазі» вагою близько 11 гр., наркотичні засоби «канабіс» вагою понад 14 кг, «екстракт канабісу» вагою близько 100 гр, психотропні речовини «амфетамін» вагою близько 685 гр, «PVP» вагою майже 1,5 кг, велику кількість фасувальних матеріалів різних об’ємів, частково з логотипом «MAKUHA Story», електронні ваги у кількості 2 штук.

 За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає понад 11,2 млн.грн. За даними слідства, підозрюваний через поштові відправлення отримував наркотичні речовини, закатані в металеві банки з метою конспірації.

У подальшому, наркоділок в оптовому порядку збував наркотичні засоби в особливо великих розмірах так званим «закладчикам» на території м.Запоріжжя, які в свою чергу вже здійснювали розповсюдження наркотиків шляхом розкладання «закладок». 

Наразі злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове слідство. 

http://ukrvedomosti.com.ua/

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.