ЩЕ РАЗ ПОЯСНЮЮ ДЛЯ НЕЗРОЗУМІЛИХ. Офіційна заява міського голови Запоріжжя Володимира Буряка

«Перший день карантину. Містяни, підприємства, установи з розумінням поставилися до ситуації. Але не всі. До будівлі міськвиконкому зранку прийшла група підприємців, які торгують на ринках, з вимогою відкрити торгівлю.

Ще раз поясню для тих, хто не зрозумів: зараз надзвичайна ситуація, викликана однією з найнебезпечніших за 100 років пандемій, яка не зважає на наші почуття, бажання та побутові проблеми! ВООЗ, МОЗ наполегливо рекомендують заради недопущення розповсюдження вірусу якнайскоріше вводити жорсткий карантин!

Президент України, уряд, Верховна Рада, Держпродспоживслужба вимагають термінових та невідкладних заходів. Тільки один аргумент – за останню добу в Італії померло 350 людей! Причина – первинне нерозуміння глибини проблеми.

Запоріжці, ми на карантині! Жартів немає!

Звернувся до правоохоронних органів з вимогою невідкладно забезпечити виконання вимог карантину на території м. Запоріжжя! Життя та здоров’я людей понад усе!

Зараз мобільні групи, які створила міська влада, знаходяться на огляді об’єктів. Перевіряється виконання вимог карантину в Запоріжжі. Спочатку будуть попередження, а далі – реальна відповідальність! Про висновки повідомлю пізніше».

ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.