В Запоріжжі засудили і відпустили директорку комунального закладу обласної ради

Комунарський районний суд м. Запоріжжя  оголосив вирок відносно  директора комунального закладу  «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги» Запорізької обласної ради, повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР.

Як встановив суд, директор закладу  уклала з ТОВ «Рекурс ЛТД» договір підряду №0411/2015, предметом якого було виконання поточних робіт по благоустрою ганку будови закладу. Згодом посадові особи ТОВ «Рекурс ЛТД» склали акт №2 приймання виконаних будівельних робіт форми КБ-2в за договором підряду про виконані підрядником роботи, які на день підписання акту фактично не виконані.

Директор КЗ «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги» закладу  знаючи, що до  акту приймання виконаних будівельних робіт включено роботи, які фактично не виконані, підписала цей акт,   вчинивши кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 366 КК України  (видача службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу, внесення до офіційного документу завідомо неправдивих відомостей).

Суд визнав директорку винуватою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України,  та призначив їй покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн., з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій строком на 1 рік. Відповідно до п. 2 ч.1 ст. 49 КК України, ч.2 ст. 373 КПК України директор звільнена від призначеного судом покарання у зв`язку із закінченням строків давності.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.