Полиция Бердянска полтора года ищет украденный сейф с деньгами

Бердянській міськрайонний суд Запорізької області продовжив поліції на шість місяців строк досудового розслідування в кримінальному провадженні стосовно викрадення вночі  сейфу з грошима з  бухгалтерії  бази відпочинку»Славутич», розташованої в Бердянську,  повідомляють «Украинские ведомости»

Допитана касир повідомила, що вранку відчинила кабінет та виявила відчинене вікно та відсутність сейфа з грошовими коштами. Хто міг бути причетний до скоєння цього злочину вона не знає, нікого не підозрює.

Охоронник пояснив,  що о 08 годині 04.08.2018 року заступив на зміну та з 20 годинні з інтервалом в 1 годину обходив територію бази відпочинку «Славутич». Про скоєння крадіжки сейфа з грошовими коштами з приміщення бухгалтерії  дізнався від заступника директора, хто міг бути причетний до скоєння цього злочину він не знає, нікого не підозрює.

Кримінальне провадження внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому)

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.