НАКИПІЛО! (Коментар ДНЯ)

Зараз все наше суспільство схвильоване словами прем’єра Гончарука, який сказав на робочій нараді, що він не знається у економіці. Що прем’єр не «сечёт» в економіці ми вже побачили. Сам не дуже і міністрів підібрав собі таких самих. Ви відчули зміни? Я – ні! Зате вони призначили собі позахмарні зарплати і премії невідомо за що! Я не проти, щоб у них були зарплати на європейському рівні. Але спочатку зробіть, щоб і пенсії і зарплати були у нас як в Європі!

Приклад з Порошенком довів усім нам, що якщо ворюга, то його місце тільки у тюрмі, а не на посадах! Навіть самих високих. А тепер оцей прем’єр! І теж хоче сидіти на тепленькому містечку! З нас з усіх дірок, як співає красуня Оля Полякова тече, а він туди же, — керувати при грошах!

Оце тільки можу порадити Президенту – гони їх усіх цих прилипучих, сюди потрібно гарного менеджера, щоб узяв усю економіку у тверді руки, тоді справа піде!

Хочеш жити нормально, думай про народ, а будеш думати тільки про себе і своє бабло, то підеш, як влучно співає Оля Полякова, «в жопу»!

Віталіій ШЕВЧЕНКО, письменник

http://ukrvedomosti.com.ua/

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.