Старшого інспектора поліції Каховки перевіряють на причетность до розстрілу місцевого жителя

1 січня 2020 року, близько 06 год. 00 хв., поблизу будинка № 110,  розташованого на вулиці Великій Куликовській у м. Каховка Херсонської області, був тяжко поранений з вогнепальної зброї місцевий мешканець, повідомляють «Украинские ведомости» за посиланням на ЕДРСР.

Досудовим розслідуванням Територіального управління ДБР встановлено, що у чоловіка було зроблено  кілька пострілів з місливського карабіну. Не приходячи до свідомості, він помер у відділенні реанімації та інтенсивної терапії Каховської центральної районної лікарні із діагнозом «проникаючи поранення черевної порожнини та грудної клітини».

Як показав батько вбитого, на місці стрілянини поруч з тим, хто стріляв у його сина, перебував знайомий стрілка — старший інспектор Каховського відділу поліції  в Херсонській області. Офіцер поліції не тільки «перебував», а ще також зробив кілька пострілів в  його сина з травматичного пістолету.

Як повідомив  завідувач хірургічного відділенням Каховської центральної районної лікарні, в ході огляду тіла  вбитого виявлено близько 10 — 15 поранень, з них два поранення із проникненням зі спини та одне поранення із проникненням зі сторони черевної стінки. Інші поранення носили сліпий характер (без проникнення) та не ревізувались, у зв`язку із тяжким станом хворого. Окремо свідок повідомив, що спираючись на власний лікарський досвід, у нього склалось враження, що виявленні  тілесні ушкодження спричинені в результаті пострілів із декількох типів зброї, а саме: з нарізної вогнепальної, та травматичної або пневматичної.

Допитаний у процесуальному статусі свідка офіцер поліції заперечив свою причетність до цього вбивства , мотивуючи відсутністю у нього зареєстрованої травматичної зброї. Проте перебування свідка на посаді старшого інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Каховського відділу поліції надає останньому змогу безперешкодно отримувати доступ до вогнепальної мисливської та травматичної зброї третіх осіб. Ведеться слідство.

http://ukrvedomosti.com.ua/

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.