Суд вчистую оправдал гендиректора «Таврийской литейной компании»

Приазовський районний суд Запорізької області визнав невинуватим та виправдав генерального директора ТОВ «Таврійська ливарна компанія Талко», якого поліція звинувачувала в умисному ухилянні від сплати ПДВ в значних розмірах, тобто  у вчиненні кримінальних  злочинів, передбачених ч. 1 ст. 212 (Ухилення від сплати податків), ч. 1 ст. 366 КК України (Службове підроблення), повідомляють «Украинские ведомости» за посиланням на ЕДРСР.

Суд встановив, що стороною обвинувачення не було надано суду жодних доказів на підтвердження наявності в діях генерального директора ТОВ «Таврійська ливарна компанія Талко»  складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України. Навпаки, досліджені судом докази у сукупності і взаємозв`язку спростовують висунуте обвинувачення.

Також, стороною обвинувачення не було доведено жодними належними доказами пред`явлене обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України. Навпаки, наведене обвинувачення спростовується показаннями обвинуваченого, свідка, а також дослідженими судом первинними бухгалтерськими документами.

Вирок суду: підлягає виправданню в повному обсязі у зв`язку з відсутністю в його діянні складу кримінальних правопорушень (злочинів).

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.