У Запоріжжі судили гендиректора фірми, де останній раз зарплата була видана у 2016 році

Суддя Заводського районного суду м. Запоріжжя Мєркулова Л.О. розглянула матеріали головного управління Держпраці у Запорізькій області про притягнення до адміністративної відповідальності генерального директора МП ТОВ «СЕРВІС» за невиплату заробітної плати працівникам, повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР.

Як свдчать матеріали перевірки  МП ТОВ «СЕРВІС», заробітна плата працівникам МП ТОВ «СЕРВІС» нараховується, але не виплачується. Остання виплата заробітної плати працівникам була проведена частково за жовтень 2016 року 02.12.2016 року. Відповідно до наданих для перевірки документів, заборгованість із виплати заробітної плати на 01.01.2019 кладає -238955,57 грн.

Оскільки генеральний директор порушив порядок встановлених термінів виплати заробітної плати, виплату їх не в повному обсязі, а також інші порушення вимог законодавства про працю, тому він  притягнутий суддею Заводського районного суду м. Запоріжжя Мєркуловою Л.О. до адміністративної відповідальності з накладенням адміністративного стягнення – 510 гривень штрафу зі стягненням судового збіру у розмірі 384 грн. 20 коп. на користь держави

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.