Сучасні Ноздрьови і Чичикови. Іронічний коментар ДНЯ

Останнім часом Порошенко забігав по всіх усюдах, пропагуючи свою команду, щоб зберегти її і йти восени на вибори у Верховну Раду. Одночасно він і його порохоботи, де тільки можуть, намагаються скомпрометувати Зеленського і його команду.

      Цікаво, що за команда у нього, яку він тепер так вихвалює? Може, хто і забув, а ми її добре пам’ятаємо, бо потерпали від неї п’ять років!

      Березенко, Кононенко, Луценко із своєю матюкливою дружиною, Ложкін, Ірина Геращенко («чего изволите?»), Свинарчуки, батько і син, Пашинський із своєю вірною подругою Тетяною Чорновіл, Парубій…

      Ось яка у нього команда! І народ на виборах сказав, що йдіть ви усі разом із своїм лідером під три чорти!

      Що, і вас знову вибирати у парламент? Людей, які все профукали, що тільки могли! Посадили Надю Савченко у тюрму, бо вона сказала вам відверто у очі, хто ви є!

      Наш геніальний Гоголь у ХІХ столітті створив безсмертні образи героїв свого часу – усіх оцих Ноздрьових, Манилових, Коробочок, Чичикових. Які сиділи на шиї народу.

      А «геніальна» команда Порошенка від них зовсім не відрізняється. Так само сидять на шиї народу і продовжують жувати і ковтати все, що до них потрапляє до рук! І, що, знову вибирати їх у Верховну Раду? Усю оцю порошенківську зграю, усіх оцих Ніщуків, Гринивів, Кириленків? Так званих патріотів?!

      Так ми ніколи не наведемо у своїй країні порядок. Досить! Як вони не будуть маскуватися під різні партії, посміхатися нам з біг-бордів, листівок, бюлетенів, знайте, що під їхніми гарними посмішками ховається морда хижого вовка.

      І тому не наступайте на ті ж самі граблі! Усіх їх відправимо у забуття! Геть від нас, зрадники Майдану! П’ять років показали, що всі вони мертві душі. Хай і залишаються там разом із Ноздрьовими і Чичиковими!

Віталій Шевченко, історик, письменник

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.