Суд отказался наказать ректора университета Драгоманова за медаль его жены

Шевченківській районний суд м. Києва закрив провадження про порушення Закону щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів ректором Національного педагогічного університету імені П.М.Драгоманова Віктором Андрущенком, який нагородив медаллю «Драгоманівська родина» свою дружину, працюючу в університеті завідувачкою кафедри етики та естетики факультету магістратури, аспірантури і докторантури.

Протокол про адміністративне правопорушення №31-05/380 від 05.09.2018 був складений головним спеціалістом першого відділу Департаменту моніторингу дотримання законодавства про конфлікт інтересів та інших обмежень щодо запобігання корупції Національного агентства з питань запобігання корупції Шульгою О.Г.

Як встановлено  судом, до матеріалів справи ректора долучені ксерокопії листів, статуту, наказів, положення та інші письмові матеріали, джерело походження яких не встановлено. В судовому засіданні прокурор також не міг пояснити джерело їх походження. А це  є, на думку суду,  порушення вимог процесуального  права. Тому провадження в справі про притягнення ректора  до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, передбачених ч. 1, ч.2 ст. 172-7 КУпАП, судом  закрито за відсутності в його діях складу адміністративного правопорушення.

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.