На Запоріжжі “Онур” отримав дорожних підрядів на 1,15 млрд грн

ТОВ “Онур конструкціон інтернешнл” від початку 2018 року вже отримало підрядів у Запорізькій області на суму 131,7 млн грн і ще на 63,88 млн грн очікує підписання договорів. Інформація про це міститься у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Найбільший підряд вартістю  71,9 млн грн “Онур” отримало від  Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міськради на поточний ремонт доріг загальною площею 120900 кв. м.

Ще на 33,67 млн грн “Онур” отримало замовлення від КП “Управління капітального будівництва” на реконструкцію 650 метрів Прибережної магістралі від вул. Глісерної до автомобільного мосту через р. Мокра Московка. Також “Онуру” без конкурсу замовили додаткових робіт по вул. Південноукраїнській вартістю 2,4 млн грн на додачу до основного підряду в 8,85 млн грн від минулого року.

Департамент капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації  замовляв “Онуру” поточний середній ремонт ділянки дороги Запоріжжя–Біленьке вартістю 23,45 млн грн. Також Департамент повідомив про намір замовити “Онуру” ремонт окремих ділянок дороги Вільнянськ–Новоселівка-Вільнянка вартістю 9,96 млн грн.

На усіх чотирьох тендерах єдиним конкурентом ТОВ “Онур конструкціон інтернешнл” виступило ТОВ “Ростдорстрой”, яке пов’язують з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим. Під час аукціону учасники жодного разу не знижували вартість своїх пропозицій.

Окрім цього, Управління комунальної власності Енергодарської міськради має намір укласти дві угоди з “Онуром” на реконструкцію споруд для збирання вод поверхневого стоку на пр. Енергетиків вартістю 27,2 млн грн  та на вул. Молодіжній (ділянка від повороту до будівлі №2 до перехрестя з пр. Енергетиків) за 27 млн грн.

Власниками ТОВ “Онур конструкціон інтернешнл” є Онур Четінджевіз, Ісхан Четінджевіз з Туреччини та львів’янин Олег Фаріон. Перші підряди у Запорізькій області підприємство почало отримувати у квітні минулого року. З того часу, “Онур конструкціон інтернешнл” отримало підрядів в області на 1,15 млрд грн, основний з яких – це ремонт доріг на Дніпро і Маріуполь.

Нагадаємо, після нещодавньої зливи було зруйновано асфальтове покриття дороги по вулиці Фортечній, яку незадовго до цього відремонтувало ТОВ “Онур конструкціон інтернешнл”. Як роз’яснив журналістам голова Олександрівського району Валерій Мостовий, ушкодження дороги виникло не з вини підрядника, а спричинене руйнацією зливного колодязя і подальшим розмиттям ґрунтового шару  під асфальтовим покриттям.

http://zp.nashigroshi.org

           Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.