На Чернігівщині, на міському ринку, лежав п’яний чоловік, з-під голови якого стирчала гвинтівка Мосіна…

Рынок, Городня. Архивное фото сайта gorodnya.net

10 травня 2018 року, о 12 годині 09 хвилин до поліції  надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що в м. Городня на ринку  лежить чоловік з  нарізною зброєю, інформують «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР.

 Допитана поліцією свідок розповіла, що 10.05.2018 року, близько 12 години 00 хвилин, до неї підійшла якась жінка та повідомила, що біля м’ясного павільйону на території ринку лежить  чоловік в стані алкогольного сп’яніння.  Під його головою знаходиться білий мішок в якому видніється частина ствола та приклада якоїсь зброї.

Прийшовши на вказане місце свідок дійсно побачила чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, який лежав на землі та у нього під головою був білий полімерний мішок, з якого виднівся ствол та приклад зброї. Про даний факт вона одразу розповіла своєму керівнику, котрий повідомив про подію поліцію.

10.05.2018 року під час проведення обшуку особистих речей затриманого працівниками Городнянського відділення поліції було виявлено та вилучено гвинтівка «Мосіна» та предмет схожий на ударно-спусковий механізм від гвинтівки.

Як пояснив затриманий, вказані предмети він знайшов біля залізничної колії неподалік м. Городня, забрав та зберігав у будинку в селі Крестопівщина Сновського району Чернігівської області. Будь-яких дозвільних документів на придбання, носіння та зберігання вогнепальної зброї в нього немає.

За вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України та розпочато досудове розслідування.

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.