Дві справжні людини серед художнього свисту

Дозвіл на арешт Героя України Надії Савченко Верховною Радою України, як лакмусовий папір, висвітлив хто є хто в нашому соціумі. Треба написати правду – жалюгідна картина виявилася при цьому.

      Коли я побачив результати голосування народними депутатами питання про арешт Надії, я не повірив власним очам!  Ну, добре, друзі та родичі Верховного Головнокомандувача і Генерального Прокурора всі, як один, проголосували за арешт, це зрозуміло.

      Слідом за ними уся радикальна фракція утнула так само, як голосував  їхній радикальний пан Ляшко, це теж зрозуміло.

 ВЛАСТЬ БАРАНЫ     А ось 23 борця за ліпше життя народу із об’єднання «Самопоміч», які проголосували за арешт Надії, прикро вразили, бо виявляється, що вони вміють тільки плескати язиками з високої трибуни. І серед них такі сучасні, виявляється, Керенські, —  Березюк, Войціцька, Острікова, Семенченко, Єгор Соболєв.

      Ви що, хлопці і дівчата, не розумієте, що робите? Заганяєте вільну людину у буцегарню! А де ваші святі принципи? Якщо ви так поводитесь із відомою людиною, тоді що для вас сіра маса, як ми. Чхати ви хотіли на всіх нас! Особливо, дорогий Єгор Соболєв, не чекав від вас!

      А «Батьківщина»? Зараз ваш лідер, всім відома Юля, ллє крокодилячі  сльози,  «я розумію Надію, їй так зараз погано!»  Бо не була у залі засідань. А її вірні Санчо Панси проголосували за арешт Надії. Кожем’якін, Соболєв С., Власенко, Кириленко І., Кужель, Тарасюк, Шкрум.

      Що не прізвище, то це ціла епоха в політиці. А виявляється, теж художній свист зі сцени. І серед них, на жаль, два депутати із Запоріжжя, Кужель і Сергій Соболєв. Відверто кажучи, я ніколи не думав, що вони високого політичного лету, так і виявилося.

      Тепер всі їхні розпатякування про щасливе майбуття народу, це мурмотіння  старечої бабки.  І до неї не треба ходити, щоб це зрозуміти.

      Я завжди виступав проти «Опозиційного блоку». А він, якраз, не дав жодного, повторюю, жодного, голосу проти Надії.

      А ось в позафракційних виявилася така картина: за арешт Надії 24 депутати. Тобто, вільні, свобідні, люблячі народ  і – 24 ескулапи! І серед них – Кишкар, Мусій, Парасюк, Геращенко Ірина,  Гопко, Добродомов, Іллєнко, Парубій, Сироїд, Чумак. Запам’ятовуйте їхні прізвища! Це ті, які народ, тобто нас з  Вами, бачили у білих тапочках.  Гріш ціна у базарний день всім їхнім красивим і не дуже словесам, які вони торочуть по телебаченню і на зустрічах з людьми, що не завтра так післязавтра усьо буде добре, коли почнуть виконувати їхні побажання. Не будуть! Бо холодні душі не можуть робити добро!

      Ну, і не можу не висвітлити обидві президентські партії – БПП та «Народний фронт». Ось би так вони голосували за народний добробут, як вони проголосували за арешт Надії!

      Спочатку «Народний фронт», який дав 70 голосів у скарбничку їхньої ганьби! Береза Ю., Гаврилюк, Ємець, Сюмар, Тетерук, — ось ті, хто мене теж здивували. Захисники людей! Аякже, тільки після того, як порішають свої справи!

      Ну, і БПП, — тут взагалі фантастична цифра, — 110 обранців, які присягалися все зробити, щоб народ жив добре. Вони і роблять усе, тільки для себе. Артюшенко (знову із Запоріжжя!), Джемілєв, Найєм, Пинзеник, Білозір, Заліщук, Куніцин, Лещенко, Мамчур, Продан, Чубаров. Якщо вони голосували за арешт, то що вже казати про інших, які тісно пов’язані – перев’язані з усім урядовим блоком! Злодійку Гонтареву відправили на Канари, а Надію на нари. Ось ціна їхньої роботи!

      На всю країну виявилося усього двоє людей, які захистили Надію. Театральний режисер Ніна Ходорівська, яка слушно нагадала, що після повернення додому Надію потрібно було відправити у реабілітаційний центр, щоб вона там пройшла кілька місяців реабілітації, тільки після цього вона могла б займатися своєю працею. А так і Надія і інші герої російсько-української війни, після повернення з фронту чи з полону залишаються насамоті із своїми проблемами.

      Добре слово сказав і Семен Глузман, який теж пройшов радянську каторгу. А син героя УПА Шухевича, вкрив себе ганьбою, хоча все життя і в нього було теж понівечене владою робітничих і селян. Але забув, що було з ним і тепер проголосував, щоб і Надії теж дісталась тюремна кварта.

      І тепер, у підсумку, як вас назвати всіх 268 лайдаків, які проголосували за арешт Надії? Гарних слів для вас у мене немає, а поганих не буду повторювати, бо як сказано у Святому Письмі: «Оскаржують тебе твої уста, а не я…» Книга Йова, 15,6.

Віталій Шевченко, парламентський оглядач «Украинских ведомостей»

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.