В Запоріжжі затримано на хабарі офіцера поліції. Фото

Сьогодні, 15 лютого в порядку ст. 208 КПК України затримано працівника Запорізького ВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 15 тис. грн. за не притягнення до адміністративної відповідальності за скоєння ДТП та повернення раніше неправомірно вилучених правовстановлюючих документів на транспортний засіб, повідомляє прес-служба обласної прокуратуриНа даний час тривають невідкладні слідчі дії, спрямовані на документування неправомірної діяльності «хабарника».
У найближчий час «нечистому на руку» поліцейському буде повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України. До суду готуються клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під варту, відсторонення від посади та арешт майна.
Санкція інкримінованого підозрюваному злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.