Аврал у всій державі. Що ви, хлопці, там робите? Іронічний коментар ДНЯ

Сьогодні зайшов у нашу районну бібліотеку поміняти книжки. Дивлюсь, а там по приміщенню бігають двоє хлопців у синіх спецівках із мотками кабелю у руках. «Що? — питаю їх, — це у вас після одеського табору «Вікторія» аврал такий?». «Так!» — відповідають вони мені. І бібліотекарка підтверджує: «Це вони тут у нас другий день працюють. Встановлюють протипожежну сигналізацію».

Уявляєте собі? Я в цю бібліотеку ходжу з 1982 року, в ній на обліку 15 тисяч книг, розташована вона на першому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Вже третє покоління бібліотекарів обслуговують мене, а скільки змінилося керівників райадміністріції і не підрахую.

І всі оці районні чиновники отримували весь цей час платню, і не малу, яку не заробили. Їхнє щастя, що не трапилася в бібліотеці пожежа. Уявляєте собі, яка б там була катастрофа? І все б звалили на завідуючу бібліотекою!

Оце тільки зараз, коли загинули діти в Одесі, вся країна кинулася виправляти кричущі вади, а вони на кожному кроці.

Гнати їх усіх треба! Від найвищих посад і до найнижчих! Куди не подивишся, скрізь недоторканні сидять! Гроші отримують великі а їх не відпрацьовують. Якби вони працювали на своєму місці,  то діти в Одесі не загинули б!

Бібліотекарка каже, що кожного року зверталися у адміністрацію з проханням поставити протипожежну сигналізацію, відповідали, грошей немає, наступного разу.

А вчора самі прибігли встановлювати те, що повинно було працювати з першого дня роботи бібліотеки!

Шкода тільки тієї виховательки, яка відповідала за те у таборі «Вікторія», чого там у них не було у природі і яку заарештували разом із директором  табору.  Бо неозброєним оком видно, що зроблять з неї винуватою за пожежу.

А повинні відповідати ті, хто покрав гроші, які виділяли на табір, хто не виконував прямі свої службові обов’язки від Труханова і з його прісними і до вищих посад в державі. Дивно, що до сьогодні Президент не вимовив жодного слова з цього приводу. А сказати є що.

Бо якби не загиблі діти в Одесі, то і сьогодні по всій країні ніхто б нічого не робив у дитячих, і не тільки, установах!

Віталій Іванович.

Запоріжжя

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.