Зампред Запорожского облсовета, подозреваемый в коррупции, не явился в суд

Из-за неявки в суд зампреда Запорожского облсовета, судья Орджоникидзевского районного суда Запорожья Ю. Геец  перенес судебное заседание на 20 июня, сообщают «Украинские ведомости».  Дело, которое рассматривает суд, касается  поступившего  из Департамента защиты экономики Национальной полиции Украины в Запорожской области материала о привлечении к административной ответственности по ч. 2 ст. 172-6 Кодекса Украины об административных правонарушениях заместителя председателя Запорожского областного совета.

Как стало известно, подозреваемый в коррупции  зампред  областного парламента в судебное заседание не явился, так как якобы участвовал  в пленарной сессии Запорожского областного совета на протяжении всего дня.

Справка.

Стаття 1726. Порушення вимог фінансового контролю

Несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, тягне за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента або про суттєві зміни у майновому стані  тягне за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дії, передбачені частиною першою або другою, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення,  тягнуть за собою накладення штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією доходу чи винагороди та з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Подання завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.