ЗАЯВА запорізької «Батьківщини»

Запорізька обласна партійна організація ВО «Батьківщина» підтримує прагнення Юлії Тимошенко домогтись справедливого відношення до себе, як до людини, як до лідера політичної партії, як до жінки, несправедливо осудженої, яка постійно зазнає фізичні та моральні знущання зі сторони Державної пенітенціарної служби та Служби безпеки України, які ведуть незаконне відео спостереження за ходом лікування, медичними процедурами, які забезпечили нелюдськими умовами перебування у лікарняному приміщенні.

Ми підтримуємо рішучі дії опозиційних депутатів Верховної Ради України почати активну фазу боротьби за визволення Юлії Тимошенко. Боротьби за припинення тортур та знущання на усіма політичними ув’язненими. Припинення безглуздих переслідувань, репресій.

Закликаємо протистояти усім незаконним діям Державної пенітенціарної служби і Служби безпеки України щодо самовільних, незаконних умов утримання затриманих та осуджених, боротися за зміну міри покарання для людей, які не є небезпечними для суспільства. Ми вимагаємо негайно визволити із тюрем людей, які мають можливість лікуватись та підтримувати своє здоров’я на волі.

Опозиційні депутати усіх рівнів повинні виконати своє призначення в боротьбі за справедливість захисту десятків людей – тим самим врятувати мільйони.

Закликаємо всі демократичні сили світу підтримати Юлію Тимошенко в боротьбі за свободу політв’язнів.

В День Соборності України 22 січня Запорізька обласна партійна організація ВО «Батьківщина» закликає провести акції в підтримку Юлії Тимошенко по всій Україні.

Голова Запорізької обласної партійної

організації ВО «Батьківщина» Валерій Крайній

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий