Запорізькі головлікарі мають маєтки на Великому Лузі та у Михайлівці

Головлікар 9-ї міськлікарні Кирило Нерянов мешкає у котеджі на Великому Лузі, а екс-голова міського управління здоров’я та головлікар 8-ї лікарні Надія Севальнєва – у великому маєтку в Михайлівці. Про це пишуть Сергій Сидоров та Ольга Приходько в газеті “Субота плюс”.

Журналісти зацікавились деклараціями про доходи та майно головних лікарів Запоріжжя. Більшість посадовців надала свої декларації, крім Сергія Завгороднього (Міська лікарня екстреної медицини), Кирила Нерянова  та Надії Севальнєвої.

neryanov

Будинок Нерянова

Незважаючи на це, виявити нерухомість вдалося через реєстр майнових прав. Виявилось, що у Кирила Нерянова є двоповерховий котедж на 137 кв.м. на Великому Лузі, на перетині Центральної та Селянської вулиць –  неподалік від колишнього табору “Дружба”, де мають будинки суддя адмінсуду Сергій Каракуша та колишні і нинішні депутати міськради з групи Володимира Кальцева.

У подружжя Севальнєвих – Надії та Анатолія, – є будинок на 400 “квадратів” в селі Михайлівка Вільнянського району. Будинок розташовано на ділянці в 30 соток (3000 кв.м.), половина з яких оформлена на дружину, а інша – на чоловіка. Нагадаємо, що Надія Севальнєва, яка нещодавно стала головлікарем 8-й лікарні, протягом 11 років очолювала міське управління охорони здоров’я. Її чоловік Анатолій Севальнєв також протягом 13 років був головлікарем обласної СЕС.

Будинок Севальнєвої

Згідно витягу з реєстру, зараз цей будинок перебуває у заставі, іпотекоутримувачем зазначено Наталію Завгородню – головлікаря приватної офтальмологічної клініки “Візус”, дружину вже згадуваного  головлікаря Сергія Завгороднього.

У коментарях журналістам Нерянов та Севальнєва підтвердили, що є власниками нерухомості.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.