Ярмарка життя в Україні аля Порошенко, Яценюк, Гройсман…

Хотів би поділитися з читачем деякими думками та спостереженнями про сучасний стан речей у державі. Бо людина, яка має вже достатній життєвий досвід, може самостійно приходити до висновків і узагальнень, спостерігаючи тільки те, свідком чого вона випадково стає.

А нас усіх хвилює те, як останнім часом розвивається наша держава після повалення диктатури Януковича і ми всі боляче переживаємо, щоб замість Януковича не з`явився інший, не кращий за нього.

Коли Янукович втік, а з ним і уся його братія, ми провели дострокові вибори президента та парламенту, а зараз вже і місцеві вибори. І які попередні висновки можна зробити?

І хоч я живу у Запоріжжі, далеко від центру подій, але сьогодні інтернет та телебачення дають можливість бути учасником усіх тих подій, які хвилюють усе суспільство.

Кожний з нас може привести свої приклади з цього приводу, я наведу те, на що я звернув свою увагу.

Вчора Гройсман, голова Верховної Ради, посада неабияка, друга посада в державі після Президента, багато казав про події, які відбулися під його кабінетом увечері, коли посварилися депутати Тетерук із Кужель, мовляв, не можна так себе вести, треба не ображати один одного а тим більше жінку, тим більше пляшками, ми проведемо слідство і покараємо винного, і багато чого іще наговорив Гройсман, сидячі у кріслі Голови Верховної Ради.

Але, як казав Станіславський:

— Не вірю!

Чому? Я уважно передивився відеозапис з його приймальні, а потім ще один з коридору біля його кабінету, і ось на що звернув увагу. Що, коли точилася сварка у приймальні та в коридорі, а я думаю, що чоловіки та жінки розмовляли там не спокійно та виважено, Тетерук зробив спробу повернутися у кабінет Гройсмана, та троє охоронців не дали йому це зробити, вони стали на дверях, як кібці.

Потім це теж хотіла зробити Тимошенко, і вони і їй не дали цього зробити. Юля тільки зуміла постукати у двері. Результат нульовий. Ніхто до них не вийшов.

І тепер я хочу запитати себе і вас, якби перед вашими дверима щось відбувалося, ви б таки визирнули б подивитися, що ж там відбувається? Безумовно, а друга людина в державі ніяк не зреагувала. Сидить собі на самоті і в уса не дує.

Він не зреагував, що у нього діється під кабінетом, і як він тоді може реагувати на те, що відбувається у державі, серед людей? Коли його заслоняють від людей велетні-охоронці!

Та ж сама історія із замахом на генерального прокурора. Все шито білими нитками. Ну який кіллер-снайпер буде стріляти у закрите шторкою вікно? Якщо комусь потрібно знищити Шокіна, то він так підготується, що ви тільки побачите це, коли буде результат.

Знищити Шокіна дуже просто, треба його відправити у відставку. І все. А так він тільки робить вигляд, що працює.

Чого він став генеральним прокурором? Дуже просто, колись він півтора роки працював начальником охорони Порошенка. Оце і всі його здобутки на прокурорській стезі.

Після того, як народ змів бандитський режим Януковича, потрібно, нарешті, навчитися вирішувати кадрові питання, а не ставити випадкових людей на відповідальні посади. Бо будівництва демократичного суспільства в Україні з Вас, пане Президенте, ніхто не відміняв.

Подивіться, що наробили Ваші посіпаки. Людину, яка зупинила наступ росіян та сепаратистів на Схід та на Південь України, я маю на увазі Геннадія Корбана, арештували.

За що? А ні за що! Як каже Шокін, в нього тягнуться кримінальні справи ще з початку 2000 років. Коли починають слідчі показувати ці кримінальні справи, то ми бачимо, що все це туфта. Бо на підприємця, який працює в беззаконній державі і при відсутності правового поля, можна завести хоч сто справ.

Але якщо ви хочете побудувати правову державу, що вимагає від вас народ, де існує Закон і всі були б рівні перед Законом, треба будувати її з найвищих осіб в державі: з Порошенка, Яценюка, Гройсмана, Луценка, Тимошенко, а потім вже з усіх інших.

Коли показують засідання Верховної Ради, дивлюся на ці випещені обличчя (коли вони вже встигли наїсти мармизи?), бачу, що вони не дуже переймаються справами простих людей, їхніми потребами.

Говорити навчилися всі, але ж давайте приймайте Закони, щоб нас нарешті прийняли у європейську спільноту. У вас же в парламенті конституційна більшість, ніхто не заважає вам це робити.

А ви заарештували з порушенням усіх норм в парламенті народного депутата Мосійчука, потім «навалилися» на Корбана, після цього «бійка» Тетерука із Кужель, пустопорожні речі на різних ток-шоу Гончаренка, Сергія Соболєва, Юрія Луценка. І все обіцяєте, і все обіцяєте…

На сході йде війна з ворогом, гинуть кращі люди нашої нації, а у вас в голові нічого не прояснюється. І Америки не треба відкривати. Вже давним — давно відомо, як будувати демократичну державу, що треба робити для цього.

А відгородитися від народу охоронниками і дурень може, який колись впав від яйця, кинутого в нього.

Віталій Іванович, м. Запоріжжя

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.