ДВА МАТЕРИАЛА НА ОДНУ ТЕМУ — О ГЛАВВРАЧЕ ВОЛЬНЯНСКОЙ ЦРБ.

 «Добрий день, шановна редакція.  З повагою до Вас Василь Григорович Криволап, мешканець Новомиколаївського району. Мені 75 років, пенсіонер.У мене проблеми із зором, потрібні окуляри. В оптиці продавець сказала, що для цього потрібен рецепт від лікаря. У зв’язку з тим, що у наші новомиколаївській поліклініці один лікар офтальмолог і він у відпустці, мені довелось звернутись до Вільнянської ЦРКЛ.

Я найняв машину і поїхав у Вільнянськ, звернувся до окуліста, записався на прийом (у мене є папірець, що засвідчує це, оригінал я надіслав у «Вільнянські Вісті»). Так ось, я зайняв чергу до лікаря у 38-му кабінеті. А вона, не дивлячись на те, що я, літній чоловік, прочекав до 13 години дня, відмовилась мене приймати, мотивуючи це тим, що я іногородній.

Ось я і хочу запитати у головного лікаря Олега Петровича та у того лікаря-окуліста: ви що, не давали клятву Гіппократа, коли одержували диплом? Нащо я прочекав? Мені лише треба був рецепт на окуляри! Чому ж медична сестра одразу не попередила, що вони іногородніх не приймають?

Я хочу, щоб мій лист прочитав Олег Петрович і відповів: у вас в лікарні є наказ не приймати іногородніх? Якщо я не отримаю відповіді і не буде покарано лікаря – напишу звернення до прокуратури області, до облздраву, в усі можливі ЗМІ. Справа у тому, що у Вільнянську є оптика, тому, цілком логічно, що я звернувся до вас, а не у Запоріжжя. Там і лікаря, і оптика. Я поніс матеріальні та моральні збитки. Я звертаюсь до головного лікаря та чекаю на відповідь.

Василь Григорович Криволап,

 мешканець Новомиколаївського району

СТАТЬЯ С САЙТА  ПАРТИИ РЕГИОНОВ

«Призвание регионала Олега Иващенко – по первому сигналу приходить на помощь

Депутат-регионал не только глубоко вникает в суть проблемы каждого обратившегося, но и с твердой решительностью, свойственной талантливым хирургам, без лишних слов приступает к активным действиям. Так, в январе на прием к депутату записалась жительница с. Матвеевка Любовь Павловна Шаповалова. Проблема Любовь Шаповаловой, на первый взгляд, — вне компетенции простого депутата, но женщина знала, что идет еще и к доктору…

— Последние пару лет у меня были серьезные проблемы с позвоночником, — рассказывает Любовь Павловна, — и куда я только не обращалась за это время… А когда пришла на прием к Олегу Петровичу, он сразу же направил меня в районную больницу, где провели комплексное обследование и назначили стационарное лечение.

Сегодня Любовь Павловна проходит курс лечения и переполнена чувством благодарности ко всем сотрудникам больницы:

— Я очень признательна Олегу Петровичу, всему персоналу ЦРБ за их отзывчивость, доброжелательное отношение и внимание к пациентам. Если бы я была писательницей, то непременно посвятила бы им книгу…

Спектр вопросов, с которыми приходят к Олегу Петровичу, очень широк. Кто-то просит помочь с оформлением инвалидности, другие интересуются, куда обратиться, чтобы получить санаторно-курортную путевку, третьи приходят просто проконсультироваться с опытным, «знающим» человеком. Люди просят для себя и для своих близких, а некоторые – и для всего города. И Олег Петрович никому не отказывает, такое уж у него призвание – по первому же сигналу приходить на помощь», сообщает сайт Партии регионов

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий