ШМОН В «ДВАДЦАТКЕ». В Вольнянской колонии №20 ревизоры нашли у «кума» нарушений на два миллиона

Спеціалісти Запорізької об’єднаної державної фінансової інспекції провели планову ревізію фінансово-господарської діяльності Вільнянської виправної колонії № 20 управління Державного департаменту України з питань виконання покарань і встановили фінансових порушень на суму понад 2,2 млн грн., повідомили «Украинским Ведомостям» в Держфінінспекції України.

Зокрема, в установі проводилось нарахування та виплата підвищених посадових окладів державним службовцям в розмірі 30 % за особливі умови праці, пов’язані з роботою із засудженими. Це призвело до зайвого нарахування та виплати протягом січня-вересня 2010 року заробітної плати державним службовцям на суму 21,5 тис. грн та, як наслідок, до зайвого перерахування внесків до державних цільових фондів на суму 7,8 тис. грн.

Вільнонайманим працівникам виправної колонії, які не мають спеціальних звань рядового і начальницького складу, було безпідставно нараховано та виплачено надбавку за безперервну роботу на загальну суму майже 11 тис. грн.

Під час ревізії встановлено нецільове використання коштів на суму 81 тис. грн, а також випадки ненарахування та невиплати працівникам виправної колонії у період, що підлягав ревізії, добових за час перебування у відрядженні. Зазначене порушення призвело до недоотримання окремими категоріями працівників грошових коштів на суму 42,3 тис. грн.

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий