ЦЕ РОБИТЬСЯ У КЛІЧКО ПІД НОСОМ

Забудовник захопив гектар київської землі за межами «червоних ліній».  Сьогодні місцеві мешканці та небайдужі кияни збираються о 19:00 біля Собору на вул. Микільсько-Слобідській 5 на акцію прямої дії. Всупереч нормам водяного та земельного кодексів ТОВ «Терра капитал» будує житловий комплекс в межах прибережної захисної смуги на березі Дніпра (вул.Микільсько-Слобідська, 1).

Окрім того забудовник ще захопив близько гектара землі, змістивши свій паркан на 30 метрів вперед від лінії свого землевідведення. Віталій Кличко, який в 2008 році боровся з Київрадою Черновецького проти забудов берегів Дніпра, прийшовши до влади, перейняв естафету космічного мера.

Не дивлячись на те, що в 2013 році Київський апеляційний адмінсуд скасував рішення Київради Черновецького 2007 року про зміну цільового призначення земель водоохоронної зони прибережної захисної смуги вздовж р. Дніпро, в 2014 році Департаментом містобудування і архітектури КМДА було зареєстровано «Містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки» для будівництва житлово-офісного комплексу замовнику — ТОВ «Терра Капітал» на території площею 11 га.

Керує даним будівництвом, однопартієць Кличка, Президент Української Державної будівельної корпорації «УКРБУД» Максим Микитась.

Володимир Тищенко

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.