Дивні деталі смерті екс-губернатора Пеклушенка

Тіло екс-губернатора Олександра Пеклушенка, на момент огляду місця події, знаходилося в підвальному приміщенні будинку №12 по вулиці 8 березня на селищі Сонячному в передмісті Запоріжжя. Про це «УНН» повідомив на умовах конфіденційності оперативний працівник, який безпосередньо оглядав місце події.

За його словами, в даному підвальному приміщенні будинку, де настала смерть Олександра Пеклушенка, був розташований спортзал, сауна і душова кабіна.

«Час смерті екс-губернатора зафіксовано близько 13:00. Олександр Пеклушенко лежав на спині в невеликій санітарній кімнаті з вогнепальним пораненням в області шиї. У безпосередній близькості від тіла потерпілого знаходилась мисливська рушниця», — зазначив оперативний працівник.

Він також додав, що поки проводився огляд, на місце загибелі під’їхали родичі Олександра Пеклушенка. На місці події також прибули кілька десятків оперативників.

«Схоже, що екс-губернатор застрелився сам. Це перше враження. На спусковому гачку рушниці висіла ложка для взуття», — підкреслив співрозмовник агентства. Він також зауважив, що однозначно говорити про самогубство ще рано.

«Все незрозуміло. Таке моє особисте враження»,- підсумував оперативник.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.