МЫКОЛА, ЗДАВАЙС! Мы есть освободители

Днями в Запорізькій області було поширено «Інструкцію, як вести себе з миротворчим контингентом військ Російської Федерації». Зокрема, в інструкції зазначається на необхідності «не перешкоджати переміщенню російських військ, показувати свою максимальну прихильність військам, утриматись від публічного вживання української мови, складати списки командирів української армії, майданівців, представників кримськотатарського та єврейського народів для передачі російським військовим». 

В інструкції також зазначається, що «треба вірити в те, що Міністерство оборони РФ гарантує, що нікого просто так не розстріляють». Листівки поширено від імени «Південно-східного фронту».

Зазначені листівки мають на меті деморалізувати український народ, аби ми не чинили опору окупантам, і вони могли безперешкодно знову накинути на нас кайдани новітньої імперії.

Запорізька обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» закликає всіх українців бути максимально пильними та невідкладно повідомляти міліцію і Службу безпеки України про факти поширення подібних провокативних матеріялів, повідомляє прес-служба Запорізької обласної організації ВО «Свобода»

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий