Прокуратура отдала Пеклушенко и Межейко под суд

 Прокуратура Запорізької області затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно голови Запорізької обласної ради та колишнього керівника Запорізької ОДА за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 294 КК України (організація масових заворушень, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Слідством встановлено, що ці посадовці за попередньою змовою між собою організували масові заворушення за участю так званих «тітушок», які супроводжувалися порушенням громадського порядку та насильством над громадянами.

 Нагадаємо, що під час досудового розслідування прокуратура також повідомила про підозру колишньому начальнику ГУМВС України в області.

 На сьогодні місцезнаходження екс — начальника міліції не встановлено, у зв’язку з чим його оголошено в розшук, а матеріали провадження стосовно нього виділено в окреме провадження.

 Крім того, за клопотанням прокуратури судом надано дозвіл на його затримання та примусову доставку до суду для вирішення питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий