ЛЯШКО ВО ЛЬВОВЕ «ОЗЕЛЕНИЛИ». Чтоб не пиарился на фоне военных событий на Донбассе, где гибнут люди

Олег Ляшко прибув до Львова, щоб прийняти участь у прямому ефірі програми «Народний контроль» телеканалу ZIK. Під стінами Львівського обласного телебачення народного депутата зустрів натовп десь із сотнею молодих людей. Спершу було схоже, що це прихильники Олега Ляшка, адже вони зустріли його вигуками «Слава Україні!», та після басистої відповіді та питання Ляшка — «А що ви тут робите?», — інтонація вигуків змінилася.

«Ганьба!», «Зрадник!» стало лунати з натовпу. Затім невідомі з натовпу облили народного депутата зеленкою. Олег Ляшко під прикриттям охорони сховався у приміщенні обласного телебачення. Та натовп не розійшовся. Він вимагав, щоб Олег Ляшко вийшов до народу.

Молодики, що зібралися біля телебачення пояснюють, що Олег Ляшко перетворився на «зеленого чоловічка» за своє невгамовне бажання пропарити свою особу на тлі воєнних дій на Сході України. «Більшість тут присутніх були на Майдані. Наші знайомі помирають на сході, натомість на телебаченні ми постійно бачимо героя Ляшка. А нині він вирішив повчити жити і боротися львів’ян», – зауважив один з протестантів.

Олег Ляшко вважає, що це «так Свобода зустрічає мене у Львові». Олег Ляшко припускає, що такими методами проти нього можуть діяти або «колоради», або «свободівці», але «колоради» навряд чи є у Львові. Присутній у студії народний депутат від Свободи Маркіян Лопачак заперечив причетність до такої «акції» зауважуючи, що його політична сила не ставить собі за мету обливати Ляшка зеленкою під телестудією, повідомляє ukrnews24.com

Натовп намагається прорватися до ефіру. Це примусило журналістів викликати міліцію. А тим часом Олег Ляшко вийшов у прямий ефір з розмазаною по щоках зеленкою. Видно було, що з нього все, як з гуся вода.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий