«ЗАПОРОЖЬЕОБЛЭНЕРГО» КУПИЛО У ЮРЫ ЕНАКИЕВСКОГО за три миллиона счетчики с выходом в интернет

ВАТ «Запоріжжяобленерго» 9 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Телекомунікаційні технології» на придбання автоматизована система обліку споживання електроенергії побутових споживачів. Вартість угоди склала 3,04 млн грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Система має покрити 6 тис точок обліку, для цього придбають 6 тис однофазових лічильників, 53 – трифазні та 14 маршрутизаторів з вбудованими GPRS/GSM модулями для обміну даними з сервером АСКОЕ. Ця система комерційного обліку електричної енергії, яка дозволяє енергопостачальній компанії дистанційно отримувати та обробляти дані про споживання електроенергії, не допускаючи втрачання в цей процес з боку мешканців квартири, в якій становлено лічильник.

Акцептовані ціни на обладнання співпадають з тими, що можна знайти у відкритих джерелах. За чотири роки «Телекомунікаційні технології» виграли тендери на 30,19 млн грн.

Власником понад третини статутного капіталу ТОВ «Телекомунікаційні технології» є росіянин Андрій Адамовський. В середині 2000-х він був одним з засновників ТОВ «Фарлеп-2000», де його партнерами були власники групи ІСД Віталій Гайдук, Сергій Тарута, Олег Мкратчан. Згодом компанія була продана групі Ріната Ахметова.

Також Адамовський є одним з засновників донецького ТОВ «Лазер плюс». Його партнерами в цій фірмі є директор компанії «Хлібінвестбуд» Ігор Філіпенко та Ірина Валітова, донька народного депутата від Партії регіонів Тетяні Бахтєєвої.

Філіпенко з 90-х років виступав засновником та директором компаній, які входили в групу народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко. За даними «Forbes.ua», зараз Філіпенко і Адамовський разом контролюють торговий центр SkyMall в Києві через компанію Oledo.

Адамовський також  є співзасновником будівельної компанії ТОВ «Форест Сіті» – разом з дочкою міністра агрополітики Миколи Присяжнюка Тетяною та дочкою нині покійного прем’єр-міністра Криму Василя Джарти Ольгою, котра є заступником начальника Київської обласної митниці, повідомляють http://nashigroshi.org

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий