Попал под раздачу в аэропорту Донецка

Під час спецоперації українських силовиків зі звільнення від терористів аеропорту в Донецьку був знешкоджений один з найнебезпечніших терористів ДНР – ветеран воєн в Чечні та Афганістані Сергій Жданович. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив головний редактор Цензор.net Юрій Бутусов, передає Еспресо.TV. 

«Цікава інформація про рівень професійної підготовки противника. Як повідомляє російський журнал «Спецназ», в бою за аеропорт Донецька українські війська знищили одного з найбільш небезпечних терористів «Донецької народної республіки» — російського найманця Сергія Ждановича», — написав він.

За словами Бутусова, Жданович — ветеран Афганістану та Чечні, який зовсім недавно був одним з інструкторів в Центрі спеціального призначення ФСБ РФ. Це елітна військова частина. «19 травня Жданович прибув з російського Електрогорськ в Ростов-на-Дону, звідти нелегально перейшов кордон України. 26-го травня в аеропорту Ждановича «накрив» український спецназ», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом 26 та 27 травня в Донецьку тривали бойові дії в рамках антитерористичної операції, внаслідок чого загинули 40 осіб, більшість з яких терористи, понад 30 осіб – госпіталізовані.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий