НА «ЗАЗе» людей выбрасывают на улицу…

СИМОНЕНКО П.М. Подивіться що зараз відбувається.  Дніпропетровський трубний завод. Хіба він практично не стоїть вже? 10 тисяч працювало, залишилося 3 тисячі, останній місяць півтори тисячі громадян, які працювали, отримали повідомлення про скорочення. Це тільки тому, що змінилася політика з євроінтеграцією.

«ЗАЗ» запорізький на 50 процентів скоротив виробництво за останні два місяці, людей викидають  на вулиці.

Далі. Харцизький трубний завод в цьому році на 22 відсотки скоротив обсяги виробництва. За останні два місяці зупинено сєверодонецький «Азот». Якщо я буду говорити  неправду, скажете тоді. Сєверодонецький «Азот» зупинений. Два роки стоїть Лісічанський нафтопереробний завод, як і інші п’ять заводів. «61 комунара » завод у Миколаєві три роки стоїть вже, завдяки тому, що ця політика подалі, так скажемо, від співпраці з Російською Федерацією і привела до того, що у нас закривають виробництво, знищують наукову базу, промисловість і таке інше.

Ось чому, шановні колеги, я ще і ще раз звертаюсь до всіх, хто тут прийшов з найкращими намірами працювати на інтереси України і на майбутнє. Треба сьогодні визнати, цю політику економічних реформ далі не можна проводити, її треба негайно зупинити, радикально переглянути всі підходи, які сьогодні, на жаль, маються в Україні для того, щоб все це було і працювало на майбутнє.

(Из выступления лидера КПУ на сессии Верховной Рады Украины 29 сентября 2013 года)

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий