Пьяный мэр Староконстантинова обматерил, а затем переехал мужчину

Хмельницкая прокуратура открыла производство против мэра города Староконстантинов, который, будучи пьяным, нецензурно обругал, а затем переехал человека. Об этом сообщает пресс-служба Хмельницкой областной прокуратуры.

Как сообщается, мэр, находясь в состоянии алкогольного опьянения, в присутствии представителей СМИ, в своем служебном кабинете нецензурно выражался и оскорблял мужчину.

На этом мэр не остановился и на служебном автомобиле совершил наезд на заявителя. Сведения по данному факту внесены в Единый реестр досудебных расследований по ч.1 ст.296 УК Украины (хулиганство).

ОФИЦИАЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ

Прокуратура  взяла на контроль хід слідства щодо хуліганських дій міського голови

Увечері 21 серпня до Старокостянтинівської міжрайонної прокуратури звернувся житель м. Старокостянтинів про те, що міський голова, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у присутності представників засобів масової інформації, у своєму службовому кабінеті та інших приміщеннях міськради висловлювався нецензурними словами, ображав, вчиняв інші хуліганські дії, а надалі на службовому автомобілі скоїв наїзд на заявника.

Відомості за вказаним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). У кримінальному провадженні призначено групу процесуальних прокурорів під керівництвом міжрайпрокурора. Проведення досудового розслідування доручено Старокостянтинівському райвідділу міліції, хід якого прокуратурою взято на контроль.

 Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий