У ДТП на Луганщині загинули два міліціонера, водій та пасажир автомобіля ВАЗ-2109

Вчора, 25.07.2013 о 20.20 на автодорозі «Дьоміно-Олександрівка-Лисичанськ-Луганськ» сталася жахлива ДТП, внаслідок якої загинуло 4 особи та одна знаходиться у важкому стані в реанімації. Серед загиблих – 2 працівника міліції.

Аварія сталася за участі двох легкових автомобілів: ВАЗ-2109 під керуванням 51-річного мешканця м . Попасна Луганської області та службового автомобіля ВАЗ-21093 під керуванням 29-річного працівника міліції Луганщини.

Правоохоронці поверталися до міста Луганськ після проведення оперативно-розшукових заходів.

За попередніми висновками дорожньо-транспортна подія стала внаслідок порушення водієм автомобіля ВАЗ-2109 правил дорожнього руху, який здійснював розворот у невстановленому місці без врахування дорожньої обстановки та погодних умов.

Внаслідок ДТП на місці загинули 4 особи:водій та пасажир автомобіля ВАЗ-2109 та 2 працівники міліції, які були у службовому авто. Ще один правоохоронець, який був за кермом міліцейського автомобіля, знаходиться в реанімації.

Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 3 статті 286 КК України. Проводиться досудове слідство, повідомляє Відділ зв’язків з громадськістюГУМВС України у Луганській област

http://mvs.gov.ua

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий